Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/e/5/3/polskjobb.no/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Lyst på nytt Baderom? PROFESJONELLE SNEKKERE, FLISELEGGERE OG MURERE.

Baderom

Lyst på et nytt baderom?

Oppussing av baderom er kostbart, men dersom du benytter deg av våre polske håndverkere så blir det likevel ikke så dyrt. Husk at du kan spare opptil 50 % på å bruke polske håndverkere.

 

VI FORMIDLER PROFESJONELLE POLSKE SNEKKERE, FLISELEGGERE OG MURERE.

 

Vi formidler kun ansvarlige polske håndverkere. Våre håndverkere samarbeider med autoriserte norske elektrikere og rørleggere. Disse utfører sitt arbeid i tillegg til de polske og derfor faktuerer separat.

 

Våre polske fliseleggere har stor erfaring og mange referanser fra ulike oppdrag med baderomsoppussing .

 

Vi i Polskjobb.no tilbyr våre kunder gratis befaring og detaljert prisoverslag.  Våre samarbeidspartnere kan tilby samme kvalitet som norske leverandører, men til bortimot halv pris. Vi tar oss av prosjektledelsen og  bistår i gjennomføringen av arbeidet du vil ha utført. Du har ingen ting å tape på å bestille befaring hos oss og du vil få full oversikt over dine utgifter forbundet med prosjektet. Ingen ubehagelige overraskelser! Legg ut ditt prosjekt i dag og vi kontakter deg for en uforpliktende befaring, helt gratis!

 

Du kan stole på oss! Vi har flerårig erfaring med renovering og oppussing, og har gode referanser. Vi jobber meget effektivt, nøye og overholder avtalte frister.

Vi tilbyr gratis og uforpliktende prisoverslag, og du kan ringe oss for å avtale befaringstidspunkt som passer deg slik at vi kan gjøre oss bedre kjent med dine forventninger og svare på alle spørsmål som du måtte ha.

Vi utsteder faktura på våre tjenester. Våre priser er oppgitt med moms, og inkluderer transport og alt av utstyr. Vi kan garantere konkurransedyktige priser. Ring oss eller send oss en melding og vi kontakter deg så fort som mulig!

 

Du er velkommen til å ta en titt på hjemmesiden vår for å se hva vi kan tilby. Lenken nedenfor fører til våre utførte oppdrag: http://www.polskjobb.no/utforte-oppdrag/

 

Registrer ditt anbud i dag! http://www.polskjobb.no/kontakt-oss/

 

baderom polsk filslegger

baderom polsk filslegger

Kontakt oss

Polskjobb AS Stubberudveien 4, 0668 Oslo
Tlf: 4004 3004
Email:
Kontortid: Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi er på Facebook