Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/e/5/3/polskjobb.no/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Prisoversikt for hagearbeider - Polskjobb - Formidling av polske håndverkere

Prisoversikt for hagearbeider

2014-03-29

Prisoversikt for hagearbeider

Når man bygger et hus bør man kanskje samtidig tenke på hageplanlegging. Innkjørsel og hage er ofte sett på som husets ansikt utad.

 

Hageplanlegging bør startes med å planlegge omgivelsene rundt huset.  Normalt deles hageprosjekter i konseptprosjekter og tekniske prosjekter. Priser ved hageprosjektering varierer mellom 4000 og 45000 kr avhengig av arealet . Fast pris på idétime er 2500 kroner innenfor Oslo og omegn.

 

Mindre prosjekter

Mindre prosjekter og delprosjekter utføres ofte på timebasis.

 

Gjeldende timepris per 1. august 2011 var på 1050 kroner i timen.

 

Dette kan du få hjelp med fra et firma som driver med hageplanlegging.

1. Idétime

2. Hageskisse

3. Hageplan

4. Anbudsdokumenter og oppfølging av prosjekt

5. Planlegging av enkeltområde

 

Neste steg er klargjøring av området utenfor huset. Dette arbeidet består av rydding, utforming og planering av terrenget.  De som er interesserte i å installere et hagevanningssystem bør forberede seg på ekstrautgifter. Det samme gjelder for hagebelysning. Kostnader ved å installere lys i hagen avhenger av hagearealet og antall lyspunkter.

 

Et annet dekorativt element ofte brukt i hager er en dam.

 

Videre har vinterhage vært et veldig ettertraktet dekorativt element for hus og leilighet den siste tiden. Kostnader med å lage en vinterhage avhenger stort sett av dens størrelse og utforming. En vinterhage kan ha enten pulttak eller saltak og størrelse mellom 10 og 30 m2. Priser på å lage en vinterhage varierer mellom 6000 og 10000 kroner.

 

Ved beregning av utgifter på hageplanlegging bør man også inkludere en pris på inngjerding. Utgiftene vil øke ytterligere dersom man iberegner støping av stolpefundamenter med betong i prisen. Det er vesentlig billigere å montere en netting. Montering av en svingport eller en skyveport vil ytterligere øke kostnadene.

 

Det er viktig å huske på at prisene oppgitte i denne artikkelen kun er veiledende. Den endelige prisen avtales med leverandøren.

 

Prisoversikt for de 38 mest vanlige bygge- og renoveringsarbeidene.

 

Prisoversikt for varmeanlegg tjenester

 

Prisoversikt for rørleggertjenester

 

Prisoversikt for flislegging

 

Prisoversikt for gulvlegging

 

Prisoversikt trapp og rekkverk

 

Prisoversikt for malerarbeid

 

Prisoverskit for montering av gipsplater

 

Prisoversikt for murerarbeid

 

Prisoversikt for taktekking

 

Prisoversikt for innvendige byggearbeider

 

 

Du kan stole på oss!

Vi har flerårig erfaring med renovering og oppussing, og har gode referanser. Vi jobber meget effektivt, nøye og overholder avtalte frister.

Vi tilbyr gratis og uforpliktende prisoverslag, og du kan ringe oss for å avtale befaringstidspunkt som passer deg slik at vi kan gjøre oss bedre kjent med dine forventninger og svare på alle spørsmål som du måtte ha.

Vi utsteder faktura på våre tjenester. Våre priser er oppgitt med moms, og inkluderer transport og alt av utstyr. Vi kan garantere konkurransedyktige priser. Ring oss eller send oss en melding og vi kontakter deg så fort som mulig!

 

Registrer ditt anbud i dag! http://www.polskjobb.no/kontakt-oss/

Kontakt oss

Polskjobb AS Stubberudveien 4, 0668 Oslo
Tlf: 4004 3004
Email:
Kontortid: Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi er på Facebook