Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/e/5/3/polskjobb.no/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Prisoversikt for innvendige byggearbeider - Polskjobb - Formidling av polske håndverkere

Prisoversikt for innvendige byggearbeider

2014-03-29

Prisoversikt for innvendige byggearbeider

Nedenfor finner du Prisoversikt for innvendige byggearbeider i Norge. Prisene er gjennomsnittlige og er oppgitt eksklusive mva.

 

Prisoversikt for innvendige byggearbeider

Innvendige byggearbeider er det siste steg i bygging eller renovering. Første steg i innvendige byggearbeider er å planlegge hvordan et hus eller en leilighet skal se ut innvendig. Prisene på slike tjenester varierer veldig. Kostnadene avhenger ofte av boligstørrelse. En del av kostnadene avhenger også av den enkelte eieren sine forventninger. En stipulert pris for planlegging av interiøret og gjennomføring av interiørtjenesten varierer fra 5 000 til 20 000 kroner. Prisen blir lavere desto større boligarealet er. Delvis interiørplanlegging og gjennomføring av interiørtjenesten er billigere enn en fullstendig tjeneste. Det er viktig å nevne at det kan være gratis å få tegnet kjøkken dersom man bestiller dette direkte hos en kjøkkenleverandør.

 

Planlegging av farger på vegger, gulv, tak, tepper, stoff og annet tilbehør er en del av en egen tjeneste.

 

Den rimeligste konsultasjonen koster 2 500 kroner.

 

Interiørkonsulenten kommer hjem til kunden, har med forskjellig farger, stoff og materialprøver, samt brosjyrer med møbler og interiørtilbehør. Vi går da gjennom rom for rom i boligen og snakker om hva kunden ønsker, hvilke behov de har, og så kommer vi med våre forslag,

 

Besøket avsluttes med en oppsummeringsrapport levert til kunden.

 

Hvert påfølgende besøk hos kunden koster ca. 1 500 kroner.

 

Foretak som driver med Interiørdesign tilbyr også rådgiving innen utvalg av stoff og tilbehør som gardiner, tepper, puter o.l. En slik tjeneste koster mellom 500 og 1000 kr per time.

 

Dersom en bolig har uvanlige mål må det kanskje vurderes å bestille møbler etter mål. Kostnader med å bestille møbler etter mål avhenger av møbeltype og materiale. Kostnader med fremstilling av andre typer møbler som lenestoler, garderobeskap eller kommode på bestilling kan også variere.

 

Det er viktig å huske at prisene som er oppgitte i denne artikkelen er gjennomsnittlige og veiledende. Den endelige prisen avtales med leverandøren.

 

Prisoversikt for de 38 mest vanlige bygge- og renoveringsarbeidene.

 

Prisoversikt for varmeanlegg tjenester

 

Prisoversikt for rørleggertjenester

 

Prisoversikt for flislegging

 

Prisoversikt for gulvlegging

 

Prisoversikt trapp og rekkverk

 

Prisoversikt for malerarbeid

 

Prisoverskit for montering av gipsplater

 

Prisoversikt for murerarbeid

 

Prisoversikt for taktekking

 

Prisoversikt for hagearbeider

 

 

Du kan stole på oss!

Vi har flerårig erfaring med renovering og oppussing, og har gode referanser. Vi jobber meget effektivt, nøye og overholder avtalte frister.

Vi tilbyr gratis og uforpliktende prisoverslag, og du kan ringe oss for å avtale befaringstidspunkt som passer deg slik at vi kan gjøre oss bedre kjent med dine forventninger og svare på alle spørsmål som du måtte ha.

Vi utsteder faktura på våre tjenester. Våre priser er oppgitt med moms, og inkluderer transport og alt av utstyr. Vi kan garantere konkurransedyktige priser. Ring oss eller send oss en melding og vi kontakter deg så fort som mulig!

 

Registrer ditt anbud i dag! http://www.polskjobb.no/kontakt-oss/

Kontakt oss

Polskjobb AS Stubberudveien 4, 0668 Oslo
Tlf: 4004 3004
Email:
Kontortid: Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi er på Facebook