Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/e/5/3/polskjobb.no/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Prisoversikt for taktekking - Polskjobb - Formidling av polske håndverkere

Prisoversikt for taktekking

2014-03-29

Prisoversikt for taktekking

Prisoversikt for taktekking; Tak er en vesentlig del av en bygning. Hovedoppgaven til taktekking er å gi bygningen en beskyttelse mot ulike værforhold. Det finnes ulike typer tak som varierer i konstruksjoner eller materialer. Disse forskjellene gjenspeiles i prisvariasjoner ved taktekking.

 

Tak består hovedsakelig av to elementer: bærende konstruksjon og taktekking. Avhengig av størrelse på bygningen kan en bærende konstruksjon bestå av stål, armert betong, bjelker i limtre eller trebjelker. Materiale på taktekking avhenger hovedsakelig av klimasone og den lokale stilen og arkitekturen på bygningene. I Norge brukes det takstein laget av blant annet keramikk, sement, kobber, stål eller galvanisert stål, stål takplater og tjærepapp.

 

Priser ved taktekking avhenger også av takets utforming. Formen på taket kan være klimaavhengig, blant annet med hensyn til nedbør (saltak eller valmtak) eller med hensyn til estetikk, for eks. halvvalmtak, telttak eller mansardtak.

 

Kostnader med taktekking inkluderer også installering av takrenner og nedløpsrør, takstiger og takbord. Kostnader ved slike tjenester varierte fra 345 til 550 kroner de siste månedene. 

 

Det er viktig å huske at prisene oppgitte i denne artikkelen er gjennomsnittlige og kan varierer for ulike byer. Den endelige prisen avtales med den enkelte fagarbeideren eller byggefirmaet.

 

Prisoversikt for de 38 mest vanlige bygge- og renoveringsarbeidene.

 

Prisoversikt for varmeanlegg tjenester

 

Prisoversikt for rørleggertjenester

 

Prisoversikt for flislegging

 

Prisoversikt for gulvlegging

 

Prisoversikt trapp og rekkverk

 

Prisoversikt for malerarbeid

 

Prisoverskit for montering av gipsplater

 

Prisoversikt for murerarbeid

 

Prisoversikt for hagearbeider

 

Prisoversikt for innvendige byggearbeider

 

 

Du kan stole på oss!

Vi har flerårig erfaring med renovering og oppussing, og har gode referanser. Vi jobber meget effektivt, nøye og overholder avtalte frister.

Vi tilbyr gratis og uforpliktende prisoverslag, og du kan ringe oss for å avtale befaringstidspunkt som passer deg slik at vi kan gjøre oss bedre kjent med dine forventninger og svare på alle spørsmål som du måtte ha.

Vi utsteder faktura på våre tjenester. Våre priser er oppgitt med moms, og inkluderer transport og alt av utstyr. Vi kan garantere konkurransedyktige priser. Ring oss eller send oss en melding og vi kontakter deg så fort som mulig!

 

Registrer ditt anbud i dag! http://www.polskjobb.no/kontakt-oss/

Kontakt oss

Polskjobb AS Stubberudveien 4, 0668 Oslo
Tlf: 4004 3004
Email:
Kontortid: Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi er på Facebook