Renhold

Polskjobb.no er en seriøs renholdsaktør som tilbyr mange typer renholdstjenester.

Vi er svært opptatt av å levere tjenester i tråd med våre kunders ønsker, samt å tilfredsstille forventinger til kvalitet og service. Vi tilbyr renhold av kontorer, barnehager, butikker og borettslag. Vi kan også tilby svært pålitelige renholdere innen daglig husvask av private hjem. I tillegg tar vår vaskehjelp på seg oppdrag som flyttevask, vindusvask og rengjøring etter oppussing.

 

Vi utfører renholdstjenester både for private og bedrifter.  Våre løsninger er fullstendig tilpasset den enkelte kundes behov, krav og ønsker og legger stor vekt på fleksibilitet, profesjonalitet og service.  Renholdsmarkedet er preget av ujevn prising, mye svart arbeid og upålitelige aktører.  Vi kan tilby svært konkurransedyktige priser, og avtaler som tåler dagens lys. Våre renholdere er profesjonelle aktører, som benytter seg av det siste innen renholdsteknikk. Alle våre ansatte har gjennomgått intensiv kurs i renhold og innehar mye kunnskap og erfaringer som kommer våre kunder til gode.

 

Vi har som målsetting å kunne tilby renholdstjenester av høy kvalitet til fornuftige og lave priser. Enten det er snakk om renhold på arbeidsplassen eller husvask i hjemmet så er Polskjobb.no lidenskaplig opptatt av miljøet. Daglig renhold og fagmessige rengjøringstjenester skaper et bedre miljø.

 

Polskjobb.no er en fleksibel bedrift som lett tilpasser seg kundens ønsker og behov. Vi utfører jevnlig kvalitetskontroll på utført arbeid. HMS, lover og regler står i fokus for å ivareta våre ansatte på best mulig måte. Fordi vi også tester resultatene kontinuerlig er, vi kjent for vår pålitelighet og leveringsdyktighet. Vi kan vise til gode referanser!

 

Ta kontakt med oss i dag! Vi vil bistå deg med råd og om ønskelig gi deg pristilbud tilpasset dine behov.

 

Registrer ditt anbud i dag! http://www.polskjobb.no/kontakt-oss/

 

 

renhold

Kontakt oss

Polskjobb AS Stubberudveien 4, 0668 Oslo
Tlf: 4004 3004
Email:
Kontortid: Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi er på Facebook