Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/e/5/3/polskjobb.no/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Trygg frakt av byggmateriale og verktøy - Vi bruker Sunndal Bilutleie

Trygg frakt av byggmateriale og verktøy

2016-01-26

Trygg frakt av byggmateriale og verktøy

Trygg frakt av byggmateriale og verktøy.

Uansett om du skal legge nye fliser, male utvendig, lage et tilbygg eller legge ny tapet så trenger du byggmateriale og verktøy. Ikke alle har en bil de vil bruke på frakte f.eks. byggplater eller gipsplater som kan støve ned bilen og gjøre den skitten. La heller oss ordne med frakt av materiale og verktøy. Vi leier biler driftsikre Volkswagen-biler fra gode samarbeidspartnere til en svært lav pris, slik at utgiftene holdes nede. Du trenger ikke å skitne til bilen og bruke penger på vaske og rens. Byggmateriale og verktøy blir fraktet trygt slik at arbeidet ikke blir forsinket, men gjort til riktig tid og budsjett.

 

Trygg frakt av byggmateriale og verktøy

Trygg frakt av byggmateriale og verktøy

 

 

Unngå skade på byggmateriale

Våre håndverkere har lang erfaring med frakt av ulike byggmaterialer. De vet hvordan de skal stable malespann, legge gispsplater og frakte vinduer slik at de ikke tar skade under kjøringen. Våre snekkere, malere og murere vet hvordan de skal sikre jernvarer, tremateriale og verktøy slik at de ikke blir skadet og heller ikke skader kjøretøyet. Det er innmari kjedelig å oppdage at f.eks. de nye vinduene dine har fått en sprekk eller at en gipsplate ble knust under transport. La oss ta hånd om transporten så slipper du å bekymre deg for slike ting.

 

Unngå skade på byggmateriale

Unngå skade på byggmateriale t6 inne bak

 

 

Tilgang til stor bilflåte

Vi samarbeider med flere bilutleieselskaper og har tilgang til en stor flåte av gode nyttekjøretøy. Vårt favorittbilmerke er Volkswagen og flere av våre håndverker har god kjennskap til Volkswagen-nyttekjøretøy. Alle bilene vi leier er naturligvis godt og regelmessig vedlikeholdt. Ettersom vi leier biler når vi trenger flere nyttekjøretøy så slipper vi også bruke masse tid på vedlikehold på disse bilene. Dette betyr at vi kan fokusere på andre arbeidsoppgaver og slipper å tenke på feil på bilene. Dette ordner bilutleieselskapet for oss, slik at vi kan fokusere på det som er viktigst, nemlig å utføre et godt arbeid slik at du kan blir fullstendig fornøyd. Husk om trygg frakt av byggmateriale og verktøy.

 

 

 stor bilflåte

stor bilflåte

 

 

Kontakt oss

Polskjobb AS Stubberudveien 4, 0668 Oslo
Tlf: 4004 3004
Email:
Kontortid: Hverdager fra 08.00 til 16.00

Vi er på Facebook